Kuva: Pasi Rytkönen

VESA HAAJA

Se hetki on nyt

Vuosikymmenten mittaisen uran musiikin tekemisen ja keikkailun parissa tehnyt ja nykyisin parhaiten Agentsista tunnettu Vesa Haaja on viime vuonna julkaistun singlensä mukaisesti uusi tähti, ensimmäisen sooloalbuminsa julkaiseva artisti.

Albumi "Se hetki on nyt" on herkullinen yhdistelmä melodista, ajatonta sekä nostalgista poppia, rockia ja iskelmää. Albumille kappaleita ovat kirjoittaneet Vesan itsensä lisäksi Esa Eloranta ja Marko Haavisto. Vesan soolouran käynnistivät viime vuonna mainiosti radiosoittoa keränneet ennakkosinglet "Mä tuskin vielä uskon" ja "Uusi tähti".

Levyllä soittavat Nieminen & Litmanen -kokoopanona tunnetut Sami Nieminen (Hammond-urut) ja Juha Litmanen (rummut) sekä Tuomas Metsberg (kitara) ja Lasse Sirkko (basso). Studiossa tiimiä vahvisti tuottajaksi pestattu Antti Ikola.

Vesalla oli jo Agentseihin liittyessään mittarissa lähes 30 vuoden taival musiikin tekemistä ja keikkailua. Hänen omat bändinsä, vanhan rock 'n' rollin kimpussa operoivat Whistle Bait ja The Barnshakers, ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja kokoonpanoja eritoten genren fanien keskuudessa. Levyjä Vesku on tehnyt eri kokoonpanojen kanssa yhteensä liki kaksikymmentä.

Artistikollega Tuure Kilpeläinen hehkuttaa uutta levyä!
Keikkareissulla Viitasaaressa palasin yöllä Hotelli Pihkurin huoneeseen. Uni ei tullut, avasin televison. Ohjelmat olivat jo loppuneet ja teeveestä tuli öinen radiolähetys. Yllättäen huoneeseen valui täyteläinen, näkemyksellä soitettu laulu, jota en ollut kuullut ennen. Ajaton, rehti, kaunis biisi. Vesa Haajan ”Uusi tähti”. Bändin soittajat ovat sillä kartalla, jossa juurimusiikin historia on sisäistetty. Soitossa on valoisa svengi, energia, osaaminen, innokkuus ja tyylikkyys. Tämän vuoden toivomusteni listalla on todistaa Vesa Haajan ja hänen bändinsä lähetys livenä. Taivaalla on uusi tähti.

kts. keikat

Levy-yhtiö / Haastattelupyynnöt:

Bluelight Records / Mika Myyryläinen
puh. 040-543 2776, bluelight.records@co.inet.fi

  -

Lisätiedot:

Vesa@Facebook

Spotify

YouTube